وکیوم پمپ های جنبشی (Kinetic vacuum pumps)
جهت استعلام و لیست قیمت و قیمت پمپ وکیوم و تعمیرات بلوئر هوادهی با ما تماس حاصل نمایید.
۶۶۷۹۱۷۷۵-(۲۱)۹۸+
۶۶۷۹۱۷۷۶-(۲۱)۹۸+
موبایل: ۶۶۱۸۶۷۹-(۹۱۰)۹۸+
وکیوم پمپ جنبشی:
را می توان به دو دسته گریز از مرکز و احیا کننده تقسیم کرد. در پمپ های جنبشی ، سرعت به سیال منتقل می شود. سپس بیشتر این سر سرعت به سر فشار تبدیل می شود. اگرچه اولین پمپ گریز از مرکز در حدود 1680 معرفی شد ، اما پمپ های جنبشی تا قرن 20 کمی مورد استفاده قرار گرفتند.
پمپ های گریز از مرکز شامل واحدهای شعاعی ، محوری و جریان مختلط هستند. پمپ جریان شعاعی معمولاً به عنوان پمپ گریز از مرکز مستقیم شناخته می شود. رایج ترین نوع پمپ ولوت است. سیال در نزدیکی محور پروانه ای که با سرعت زیاد می چرخد وارد پمپ می شود. سیال به صورت شعاعی به بیرون به داخل محفظه پمپ پرتاب می شود. خلاء جزئی ایجاد می شود که به طور مداوم سیال بیشتری را به داخل پمپ می کشاند.
پمپ های گریز از مرکز قوی قوی و نسبتاً ارزان ، بی صدا و قابل اعتماد هستند و عملکرد آنها نسبتاً تحت تأثیر خوردگی و فرسایش قرار نمی گیرد. آنها جمع و جور ، ساختاری ساده دارند و نیازی به شیرهای ورودی و خروجی ندارند.
پمپ های گریز از مرکز می توانند مایعات حاوی ذرات جامد را پمپاژ کنند ، اما هنگام پمپاژ مایعات حاوی بیش از مقدار کمی بخار ، مکش آنها توسط کاویتاسیون شکسته می شود. پمپ های گریز از مرکز در هنگام پمپاژ مایعات نسبتاً غیر چسبناک بهترین عملکرد را دارند و در صورت استفاده از آنها برای پمپاژ مایعات چسبناک ، ظرفیت آنها بسیار کاهش می یابد.
نوع دیگری از پمپ های گریز از مرکز شعاعی:
پمپ دیفیوزر است که در آن ، پس از خروج سیال از پروانه ، از حلقه ای از پره های ثابت عبور می کند که مایع را پخش می کند ، جریان کنترل شده تری را ایجاد می کند و کارآمدتر سر سرعت را فراهم می کند. به سر فشار
در پمپ های گریز از مرکز جریان محوری ، روتور یک پروانه است. سیال به موازات محور حرکت می کند. پره های نفوذی در درگاه تخلیه پمپ قرار دارند تا سرعت چرخش سیال منتقل شده توسط ملخ را از بین ببرد.
از کمپرسورهای جریان محوری برای پمپاژ گازها نیز استفاده می شود. در پمپ های جریان مختلط ، سیال هم به صورت شعاعی و هم به صورت محوری به داخل محفظه ای از نوع ولوت تخلیه می شود.
یک پمپ احیا کننده نیز پمپ توربین یا محیطی نامیده می شود. پروانه دارای پره هایی در دو طرف لبه است که در یک کانال شبیه حلقه در پوسته پمپ می چرخند. سیال آزادانه از نوک پروانه تخلیه نمی شود ، بلکه به قطر پروانه به نقطه پایین تری بازگردانده می شود.
این گردش مجدد یا تولید مجدد ، سر توسعه یافته را افزایش می دهد. به دلیل فاصله زیاد ، نمی توان از پمپ های احیا کننده برای پمپاژ مایعات حاوی ذرات جامد استفاده کرد. آنها می توانند مایعات حاوی بخار و گازها را پمپاژ کنند و در واقع می توانند گازها را به شرطی که حاوی مایع کافی برای آب بندی فاصله های نزدیک باشند ، پمپ کنند. پمپ های احیا کننده فقط برای پمپاژ مایعات متحرک مناسب هستند.